Friday, 8 February 2013

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic







Hye ^_^








Nak join Klik Sini okay :)


Tamat Jam 11:59 malam ini




Fizgraphic nak cari Bloglists you alls. So, kepada yang berminat nak join segmen yang dibuat oleh beliau, cepat2 la join sebab sampai malam ni je taw. Mana tau blog korang yang bertuah yang akan masuk dalam bloglist Fizgraphic kali ni :) Cepat2 ! Siapa yang lambat dia tak dapat. hehehe. Apa yang menarik dekat Blog Fizgraphic ni? Mestilah doodles dia yang comel2 belaka tu. Kalau korang perasan dekat blog aku ni ada dooddles yang dibuat oleh beliau, dapat sebab join segmen beliau la. comel kan? hehe. Kalau ada yang nak tengok tutorial untuk blog, boleh jugak singgah ke blog beliau ye :)











12 comments:

Aida Omar said...

Aida datang dari segmen yang sama.. Aida follow blog cik dayana #1259 :) salam kenal cik dayana..

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Asiah Aisa said...

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

tutorialbloggers said...

saya datang dari blog fizgraphic... saya follow sini yer... jemput like fanpage dan follow blog saya untuk menerima update entri... selamat berkenalan.. :)

Diyan Hani said...

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

jom follow sy,,done follow

Rahmad Mat said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
<a href="http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/02/fatin-liyana-vector-illustration-edisi-3.html>Fatin Liyana Vector Illustration</a>

Lam A'Aini said...

Datang dari segmen yang sama . Best <3

Setiasmile said...

salam ukhuwah..
nice blog... done follow...
from the same segmen...

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Effa Nadia said...

salam , datang dr segmen yg same . btw , done follow :)

http://loveletter99.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

deno said...

salam.. deno dari segmen yg sama :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Mia Liana said...

salam....mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Ismah Atikah said...

Jemput join GA saya ;)

http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/the-very-first-giveaway-by-di.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...