Tuesday, 28 May 2013

Kerinduan :)






Hye ^_^


Terlalu lama dah tuan blog ni tak update blog kan. Terasa rindu sangat2 nak update blog dan nak aktif macam dulu. Tapi apakan daya, kekangan masa membataskan aku untuk update blog. Tapi disebabkan cuti selama seminggu ni, aku gagahkan juga untuk update. Even sebenarnya idea tak datang mencurah2, tapi at least dapatlah jugak lepaskan rindu nak update. Betul tak? hehehe. Let's start the story :)

Syukur Alhamdulilah, aku dah pun masuk semester yang kedua, dan dah nak final tak lama lagi. Semester kedua ni berjalan dengan lancar. Tapi memang semester kedua ni lagi busy dari semester lepas. Banyak sangat assigment yang nak kena siapkan, lagi2 assigment typingg. setiap minggu ada je kerja yang kena buat. Kalau nak tau aku dah pro dah menaip guna jari-jemari yang betul. Makin laju dan pantas jari2 ni menaip. hehe. Kawan2 semua okay and aku bersyukur kerana dikurniakan sahabat seperti mereka. Mereka la pengubat segala kesedihan bila aku sedang bersedih, yang sanggup mendengar cerita sedih aku dan banyak memberikan nasihat dan kata semangat yang tak putus2 ketika aku sedang ada masalah dan bersedih. Dioranglah tempat aku nak bergelak ketawa dan bergurau senda. Macam2 ragam diorang ni and perangai gila2. Kadang2 sampai tak terlayan. hehe. Tapi inilah yang dikatakan sahabat, semoga persahabtan kita kekal sampai bila2. korang kawan yang terbaikk. i love you all semua :)






They make my life completed :)


Naik cuti ni je, banyak test and assignment menanti. Kena ready dari segi fizikal dan mental. InsyaAllah kalau tak ada apa2 halangan 26 June ni dah start final. Tapi jadual tak dapat lagi. So, kena get ready awal2 supaya tak menggelabah nanti nak jawab exam. Harap2 untuk final semester 2 ni lebih baik dari semester lepas. Dean List tetap dalam impian. Even kecundang and hampir2 untuk DL semester lepas, insyaAllah kalau ada rezeki untuk semester 2 ni aku akan capai jugak asalkan kena rajin usaha. Okay, aku memang malas and suka study last2 minute. Tak tahu la kenapa, dah terbiasa. Sebab tu la bila time test je markah agakkk mengecewakan. Tapi siapa suruh study last minute kan? haha. Lagi satu bila dah nak final ni aku kena kurangkan aktiviti berjimba. Aku rasa sem 2 ni aku lebih banyak berjimba kot. hahaha. So, lepasni kena la FOKUS ye and tau apa tujuan kita masuk Universiti ni bak kata   
Encik Bedak Sejuk kesayangan tu la. hehehe :p

So, semester 2 aku harap aku dapat jawab final dengan mudah dan lancar nanti. Dapat jugak merasa berpuasa untuk kali pertama tanpa keluarga di sisi.  Ini semua pengalaman yang akan mendewasakan kita dan menjadikan kita lebih kuat. So, korang semua doakanlah kejayaan aku dan jugak kawan2 aku yang lain seupaya kitorang semua berjaya dengan cemerlang. Ohh, tak lupa juga kepada insan tersayang, i wish you goodluck too. Do the best also for the final and I believe you can do it. Aja2 fightingggg!! :)




Even macam2 perkara berlaku, keep smile always and be a strongg :)
Be grateful, keep praying and always bersangka baik kepada-Nya.



Bubyee~~!!







5 comments:

AiSyA LiEzA said...

happy blogging :) slmt kembali!! huhu.. comel2 je pic :))

Anis Khalilah said...

goodluck cik diyana :)

HASRUL HASSAN said...

Uiksss lamanya tak update blog .. :)

Pengobatan Batuk Berdarah Secara Alami said...

nice picture ukh

Ольга Петрова said...

Приключения- проститутки на час PrivatNNover
Телефоны проституток в нижнем новгороде. Ласковая,нежная и страстная=))))))))))))люблю хороший и качественный секс...я жду вас мои мотыльки=)))))))) Не важно, где жить. Важно только то, на что мы тратим свою жизнь.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...