Sunday, 5 August 2012

5 Ogos 2012 | 20 Tahun Sudah Usiaku







Hye ^_^







Happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday to Diyana, happy birthday to me :')


Alhamdulilah, Alhamdulilah, Alhamdulilah



Hari ni genap umur aku 20 tahun bersamaan 16 Ramadhan. Laa, dah 20 tahun dah rupanya aku kan. Ingatkan still 18 tahun lagi ( perasan muda ). hehehe. Bila umur dah masuk puluh2 ni rasa macam dah tua je kan. Sekejap je masa berlalu, dari masa aku kecik2, time tu comel lagi la kan sampai dah besar panjang and dah jadi anak dara ni. hahaha. kalau nak kahwin pun dah layak dah. hikhikhik :') Selama 20 tahun ni jugka aku dah hidup dekat dunia ni and dah macam2 yang aku lalui sepanjang 20 tahun ni. Macam2 ada, yang manis ada, yang pahit pun ada. Ini lah lumrah kehidupan kan. Dengan benda2 macam ni sebenarnya membuatkan diri kita menjadi lebih matang dan kenal erti sebuah kehidupan :)


Di kesempatan ini jugak aku nak mengucapkan terima kasih kepada family, rakan2 sekolah, facebook, twitter dan sebagainya yang telah memberi ucapan hari jadi kat aku. Especially yang tersayang, even aku sedih tak dapat celebrate sama2 dengan dia, tapi dia tak pernah lupa tarikh istimewa aku ni. Next time kita sambut sama2 ok :) 


Aku berharap apa yang belum tercapai akan dapat dicapai selepas ni. Wish list aku banyak lagi yang belum tercapai. Hopefully lepas ni aku akan menjadi lebih matang dan lebih dewasa. Sebabnya? perangai aku still macam kebudak2-budakan. maklumlah perasan umur masih dalam belasan tahun. hahaha. Akhir sekali, aku berharap agar aku dipanjangkan umur supaya aku boleh terus bersama dengan mereka2 yang tersayang dan tercinta, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan yang sihat, diberikan kejayaan di dunia dan di akhirat dan yang paling penting semoga hubungan aku dengan si dia akan berkekalan sampai akhir hayat. InsyaAllah :) Doakan la kami agar cepat2 kahwin ye. hehehe ^^V







7 comments:

ary_lee said...

happy birthday^^

Sop said...

hapi besday awak

Tyikhya Sharfyikha said...

epy bufday...

aisyah humaira' said...

happy birthday !!
kita sebaya sudah ^^
semoga cepat kawen :)

Mrs Velentine said...

happy birthday...takpe muda lagi 20 tu

Cik Yaya said...

hepi bufday...
20thun dah ye..moga pnjg umo n sntiasa dmurhkan rezki..amin.=)

Adik Mad said...

Happy Birthday,..
My bday also coming soon,..
23 Nov,..
I wish may U gel blessed from Allah whatever U do,.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...