Thursday, 9 August 2012

Suprises Present For My Birthday








Hye ^_^





Nak tau tak? Nak tau tak? mood sekarang tengah happy gila. Maklumlah baru dapat hadiah birthday dari yang tersayang. hehehe. Sebenarnya semalam hadiah tersebut sampai, tapi baru hari ni aku mempunyai kerajinan untuk mengupdate :')



Masa hari jadi aku hari tu, kami tak dapat nak celebrate birthday aku sama2. Sedih sangat2 :'( tapi takpe, next time mungkin kami akan sambut sama2 nanti :) Even tak sambut sama2, hadiah tetap beliau bagi sebagai tanda yang dia ingat tarikh istimewa dalam hidup aku. Semalam tengah hari baru abang pos laju bagi hadiah tersebut dekat aku, dan time tu aku dah tersenyum -senyum sebab happy dapat hadiah dari yang tersayang. ekekekeke :p







Masa dapat hadiah terus snap gambar. kenangan :)






Being with you make me feel happy :)
I love you too :D








Jam yang diberikan oleh beliau :)




Speechless gila bila dapat hadiah daripada beliau. Tak tahu nak cakap apa. Cuma hanya mampu cakap terima kasih kepada beliau sebab susah2 carikan and belikan aku hadiah tersebut. Suka sangat2 :) Nanti bolehla raya nanti pakai jam baru. hehehe. Nanti bila aku dah sambung belajar bulan september nanti bolehla aku pakai supaya aku sentiasa akan teringat dekat dia :)



To my lover :)


Thanks for the presents. Thanks for loving me. Thanks for being my good partner and thanks a lot for everything. I love you so much until Jannah. InsyaAllah ^_^







3 comments:

yayahnasake said...

so sweet your boyfriend a.k.a future husband ^_^

Mira Adzlia said...

wah..untung dpt bf suweet cenggitu..hehe :)

DAIRI FARISHA said...

wah!!! bestnyer! nak jugak cm ni..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...