Wednesday, 26 December 2012

Final Exam :(







Hye ^_^





Hye readers2 kesayangan semua. sihat tak? hehe. dah lama blog ni tak berupdate kan. ini pun aku curi2 masa sikit nak update. Maklumlah sejak kembali jadi student ni memang busy sgt2, lebih2 lagi masa dah nak dekat final. Memang stress sangat2. Mana taknya, nak kena siapkan assigment la, test and quiz memang tiap2 hari lecterur akan buat. Tapi alhamdulilah, semuanya siap jugak dan berjalan dengan lancar even macam2 yang berlaku. 

Now, I'm home sweet home :) memang best gila dapat balik rumah sebab study week. Tapi duduk kat rumah ni besar betul dugaannya kan? bila nampak katil je, rasa macam nak guling2 je, lagi2 dengan cuaca yang hujan dan sejuk ni. perghhh!! memang terbaikk la kalau tidurr je. sebab tu satu buku pun aku tak study lagi. Harap je bawak buku, nasib tak banyak. hahaha

Roomate2 semua dah tanya bila nak kelik Jengka? aku pun tak tahu lagi bila sebab diorang ada yang dah nak balik isnin ni dan ada yang dah sampai petang tadi. Bila nak final ni satu badan rasa seram sejukk je. takot kot sebab ni first final exam aku untuk degree. Paper aku start 7hb dan yang paling best first paper economy. memang awesome dia letak yang awal2 sebab tu la subjek yang susah bagi aku sebab aku tak ada basic lagsung untuk ekonomi. Tapi tak pe, i will make sure i can do it the best. hehe :)

Untuk semua kawan2 UiTM Jengka, untuk classmate 1C dan semua kawan2 yang dah nak final exam ni jugak, good luck to you all. Do the best among the best okay. Don't study hard, but study smart. Pray for me yeahhh :) Hope i can get a good pointer for my first semester and InsyaAllah kalau ada rezeki teringin nak dapat Anugerah Dekan. hehe. So, good luckk korangg semua. Aja2 fightinggg!!! 


p/s : Okay, nak out sebab nak study. Ecoomy oh economy =.=







3 comments:

fatin amalina husna said...

husna pon kalau nama kata cuti tp nk stdy kat umah jgn harap la..sampai sudah xkan pegang itu buku..=P

all the best!! =)

Puteri Hanisah said...

all the best akak...
wt yg trbaik taw!! ^_^

Misz Mieza said...

Gudluck Diyana! Semoga tercapai apa yang diimpikan.. In Sha Allah.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...