Wednesday, 7 November 2012

Video Class For Our Assigment






Hye ^_^




Apa khabar korangg semua? sihat tak? Alhamdulilah kalau sihat. Kepada yang kurang sihat tu makan la ubat supaya cepat sembuh :) Maklumlah cuaca sekarang asyik hujan je kan dan aku sekarang ni pun dah nak demam ni sebab dah beberapa hari asyik kena hujan je bila balik dari kelas. Menyesal tak bawak payung :( 



Okay, dah beberapa hari aku tak mengupdate blog disebabkan kesibukan yang terlampau untuk buat video kelas kami. Ini merupakan salah satu assigment kami untuk subjek OSM402 Computing. Lecterur kitaowg bagi task untuk siapkan video tersebut and kena edit video tersebut then baru boleh publish kan dekat Youtube. Maluuu wooo orang tengok videoo. Hehe. Tapi ini adalah tugasan kan, so kena la buat if nak dapat markah terbaik :)


Ini adalah videonya. So, aku nak mintak tolong korang yang cantik2, comel2, handsome2 tu tengok video ni and tolong 'LIKE' sekali ea kepada sesiapa yang ada akaun Youtube. Kerjasama anda amatlah kami hargai. hehehe. Enjoy watch this video ^^








Kepada anda2 semua yang telah menonton video kelas kami ni, kami mintak maaf if video tersebut kurang best atau sebagainya. Ini adalah percubaan pertama kami untuk 1st sem ni. Apa yang penting bagi kami adalah work team. Kalau tak ada work team memang tidak akan terhasillah video macam ni. So, thank you kepada you all semua :D



P/S : Bayak assigment, quiz and test menanti lepas ni T__T










4 comments:

Noura Qifays said...

nice blog awak... do follow my blog jgk okay... :)

Misz Mieza said...

Tengok video ni rindu plak zaman2 belajar dulu.. Kebanyakan tabiat para student canilah.. Heheh.. Ada lagi satu kena tambah, layan movie sampai lebam.. Pastu study ke mana apa ke mana.. Bhahahha!

Oh ya! Btw MM ada tag Diyana kat sini --> http://hip2-horey.blogspot.com/2012/12/simple-giveaway-pink-orange-shoppe.html..


If berkelapangan jomlah join! ^^,

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...