Sunday, 8 July 2012

Segmen : Aku & Dia







Hye ^_^



Hari ni aku join segmen lagi. Sebab segmen yang dibuat oleh Fizgraphic nampak macam menarik pulak kan. hehe. Kalau korang nak join bolehla join ramai2 ye :)






Cerita serba sikit tentang aku dan dia :

Actually hubungan kami ni baru bermula tahun lepas, baru je masuk setahun sebulan. Baru je lagi pun. Kami berdua ni juga merupakan pasangan blogger jugak. Yang mana tak tahu bolehla seinggah ke blog Encik Bedak Sejuk :)Beliau sebenarnya yang terlibat dulu dalam dunia blogging ni, then bila kenal dia time tu as a friend jela, dia la yang perkenalkan aku dengan dunia blog ni. Lepas tu jadi berminat pulak sampai la aku jadi blogger aktif sampai ke hari ini. Perkenalan kami berdua adalah secara tidak sengaja, dan tanpa dirancang sebenarnya. Kuasa Allah yang telah menemukan kami dan akhirnya membuahkan bibit2 cinta dalam hati masing2. hehe. Cinta yang dicari datang jugak di saat masing2 sedang kecewa, especially for him la. Dan kami berharap hubungan kami ini akan kekal sampai bila2 and InsyaAllah untill Jannah :)



3 Sikap pasangan yang paling suka :

Ehem2. apa eak? haha. sebenarnya aku suka semua benda pasal dia. Kalau nak mention satu persatu memang takkan habis la kan. Ok, benda yang paling suka pasal dia ialah:

- Sikap suka mengambil berat. Paling ditekankan dalam soal makan dan kesihatan. Memang dia akan jaga betul2 la. hehe
- Dia seorang yang kelakar. Dia suka buat lawak dengan aku dan dalam lawak dia tu, dia suka menyakat aku sampai buat diri ini rasa geram. haha
- Dia seorang yang penyayang. Bukan dengan aku je, dengan family dia pun dia sayang lagi2 bila tengok gelagat dia dengan anak buah dia.


Nama doodle lelaki - Encik Bedak Sejuk ( Biru )
Nama doodle perempuan - Cik Pelangi ( Pink )


Nak tag : http://saisyahh.blogspot.com/





5 comments:

zulhilmi tempoyak said...

mamat tu mmg terer buat doodle.. heee

NASZ said...

menarik segmen ni.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

KY said...

ala...sweetnya...semoga cepat2 naik pelamin...dan yg penting masa bercinta jaga tatasusila kita orang islam..

Hafizzi Aziz said...

Tahniah. Moga kekal :-)

http://2.bp.blogspot.com/-KNeqJRe38BY/T_53L8LEUiI/AAAAAAAAJ1w/pmgTXM3PYsI/s1600/Cik+Pelangi.png

atikah yusri said...

hey awak! kita stalk awak la... hehe... semoga cepat2 kahwin eh.. kita nak makan nasi minyak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...