Thursday, 10 November 2011

Segmen | Final Hope, Santai Blogger!






santai blogger


Aku telah di tag oleh Encik Bedak Sejuk untuk join segmen nie :)

Url aku adalah :

http://www.diyanarauzi92.blogspot.com/

- Aku letak url nie sebab ini adalah gabungan nama aku dan ayah aku..so senang cikit
n mudah untuk member2 dan orang lain carik blog aku..dan yg 92 tue adalah
tahun dimana aku dilahirkan =)

* Kalau korang nak join, klik banner kat atas itu ok !!

Aku nak tag Lyza dan Deesya :D




8 comments:

Ku Azhar said...

waaa!! tq for joining!! hehehe...

✿Syafiyana Deesya✿ said...

deesya da join..tengs dear tag deesya

widiea azira said...

hye..sye pon join gak..suda like page n folow awk skali..salam prkenalan erk

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-blogger.html

Cik Bambam said...

Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

fieda said...

Saya dtg baca entry...Happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

Muhammad Faris 'Azim said...

Dah singgah sini dan follow. Jom follow sana kembali. Klik link untuk melawat dan follow blog saya. Segmen Final Hope | Santai Blogger di Terjal Bicara

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

datang melawat sini :)
sy dari group 3.

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

jemput singgah blog saya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...