Monday, 15 October 2012

Counting The Day :)






Hye ^_^




Wahhh. tak sabar nak tunggu 23hb minggu depan sebab dah cuti sempena Raya Haji yang akan datang dan sebab cuti Mid-Term. Ya Allah cepatla masa berlalu. Dah homesick sangat2 dah ni :(



I miss everything at there. My family, my friends and also my boyfriend too. hik3 :P Rindu nak makan masakan ibu, nak jalan2 satu kluang, nak pergi tengok wayang, nak makan McD, nak makan Pizza Hut dan macam2 lagi la. Sebabnya kat Jengka ni tak ada benda2 ni semua. That's why aku tak sabar nak balik Johor. Nasib tiket awal2 lagi dah beli. Kalau lambat, memang habis la tiket, nanti tak pasal2 kena sambut Raya Haji dekat sini pulak. haha :)




Tiket balik. wink2 :)


Sebelum balik minggu depan, banyak kerja and aktiviti kena buat. Quiz la, Junior Night la. Dah la nak quiz, buku baru je baca sikit2, yang selebihnya buka mukabuku. hoho. macam mana ni? haishhh. Asyik fikir nak balik je, sebab tu macam ni. haha. 


Kluang, wait for me okay ^_^. lagi seminggu je lagi ni. Bila balik rumah, bolehla berjimat sikit duit sebab duit semua ayah yang keluarkan. Kalau duduk sini, duit keluar macam air T_T



K la..bubyeee :)







1 comment:

Mieya Atiera said...

Wah, awal beli tiket. Semangat nak raya la ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...