Friday, 20 April 2012

Ujian MEdsI







Hye ^_^



Keputusan untuk MEdsI keluar pada hari ni. Bagi yang mohon UPU bagi kos pendidikan dah boleh buat semakan sama ada berjaya ke tidak untuk menduduki ujian tersebut. Dari petang tadi aku nak cek line asyik sibuk je. Maklumlah ramai yang sibuk nak cek jugak kan sama ada mereka berjaya atau tidak. Dan lepas maghrib tadi baru aku dapat cek, dan keputusannya??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Alhamdulilah, yeyeahh aku berjaya untuk ambil ujian tu! ^^


Tarikh : 28 April 2012
Masa : 10 - 11 Pagi
Tempat : SMK Seri Intan, Kluang



Semoga dipermudahkan segala urusan itu dan semoga aku berjaya dalam ujian tu. Lepas tu bolehla hadiri sesi temuduga pulak kan? haishh susah jugak kan nak jadi pendidik ni? hehe. Good luck dan tahniah jugak la kepada rakan - rakan yang lain yang dapat untuk menduduki ujian tersebut :)

300 soalan kena jawab dalam masa 1 jam. boleh ke? tentulah boleh kan. Tapi tak tahulah dia bagi soalan apa kan? tapi nasib baik la cuma jawab Ya atau Tidak aje.hehehe. So, tak payah la nak susah2 kan. tapi jangan amek remeh benda ni pulak, berkaitan masa depan ni. betol tal? haha. wishh me all the best okay! ^^



CHAIYOK3!! ALL THE BEST OKAY! <3





2 comments:

nadia raf said...

wish you all the best
wahhh,ramainya yg nak jd pendidik.. :)

yana azhar said...

dalm 300 soalan tuh. mesti ada soalan nie. "anda suka kan kanak2 ? " hehe :)


btw thniah n wish u gd luck yer sis

^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...