Tuesday, 27 December 2011

The Items I can't Live Without






Hye ^_^


Hari ini aku nak upadate entry pasal 10 barang yang aku perlukan dalam hidup aku..
tanpa mereka semua, siapa lah aku..HAHAHA
Jom skodeng apakah barang2 tersebut :)


1. Handphone
- Tanpanya, aku tak bangun pagi dan tanpanya aku rindu mati kat boyfriend aku..HEHE

2. Lappy dan Broadband
- Tanpanya, aku buta IT dan tanpanya aku seperti katak di bawah tempurung..HAHA..tanpa benda ni jugak tak adalah aku akaun seperti Facebook, Twitter dan Blog

3. Pencuci Muka dan Krim Muka
- Tanpanya, korang takkan kenal aku siapa..HAHA..Tanpanya muka aku penuh bakteria..HEHE

4. Lipbam
- Tanpanya aku rasa seperti something wrong..Ada lipbam baru sexy..HAHAHA..even sebenarnya aku tidak perlu memakai lipbam sebab bibir aku dah merah, tapi aku nak pakai jugak..HEHE

5. Jam
- Seriously, tanpanya hidup aku tak bermakna..dengan adanya jam aku boleh tengok bila waktu aku sekolah dulu2 nak tamat sebab aku nak balik cepat..HAHAHA

6. Baju
- Tanpanya, aku....Err, tak perlu rasanya aku cakap :) HEHE

7. Kipas
- Tanpanya aku panas..Hati juga boleh panas..HAHAHA

8. Berus dan Ubat Gigi
- Tanpanya, akulah orang paling selekeh dalam dunia ini..Kawan2 semua lari tak patah balik..HAHAHA

9. Bantal 
- Lebih2 lagi bantal Domo pemberian yang tersayang..Tanpanya, aku tak boleh tidur..HEHE..penting sebagai bantal peluk bila tengah bergayut..lalalala

10. Rantai
- Aku sayang rantai aku sebab ini pemberian arwah atok aku..Tidak pernah lepas rantai tu daripada leher aku. K baii..HAHAHA



Aku sayang boyfriend aku . Mohamad Saiful , I LOVE YOU . Hehehe . Sorry , termanja pulak . Ahakkss ! Lantak la, blog aku kan? Hahaha










2 comments:

myra azraff said...

haha >.<
lawak jer yg baju tuh..keh keh~

~ Cik Pelangi ~ said...

hahahaha..gelak guling2 :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...