Friday, 9 December 2011

Paper Sejarah Kena Repeat? Ohhh..Tidakkk!!!!






Hye ^_^





Sekarang ni dekat facebook sudahh kecohhh..kecohhh sangat2..
Kecoh pasal apa plak kan? haaaa..
Actually aku ni tengah amik STPM then, dekat fb aku
ada la group yang ditubuhkan khas untuk budak2 STPM 2011
Rupa2nya masa aku amek exam paper sejarah
soalan tue da BOCORRRR !!!!
Grrr...macam mana boleh bocor itu soalan?
Ini yang aku tak berapa nak puas hati 
Kertas tue kena tebuk tikus ke? grrrr...entahlahh kan?
Tapi menurut dekat group 2 soalan tu boleh bocor sebab dekat group lain
ada beritahu soalan yang kuar dan ada satu blog yang bocorkan soalan 2..
Blog siapakah itu? yang pasti aku pon tak tahu :(


Alahai..kenapa la paper sejarah? why? why?
Memang susah kot soalan yang dia bagi hari tue even dalam aras sederhana
Ermm..baru ingat nak bergembira..tapi kalau betul la KPM
nak repeat balik, kena la aku repeat jugak itu papaer
no excuse right? mana la tahu kali ni aku boleh jawab dengan lebih baik
siapa yang tahu kan? hehehe
Memang untunglah siapa yang dapat soalan bocor tue.
Untung2 pun tapi kalau tak jujur pun tak berguna jugak kan?
so, better kita jujur dan kita akan berpuas hati dengan usaha kita sendiri
betul tak? :)



muka stress bila dengar exam kena repeat balik


Apa2 pun keputusannya, bergantung pada KPM pada bulan Januari nanti
Harap2  tak ada la kena repeat balik sebab aku tak 
pernah dengar lagi sebelum ni STPM kena repeat..hehehe
Memang bertuah betul la exam tahun 2011 nie

Aku tak mahu tension2 dan tak mau fikir pasal benda ni lagi
aku ada dua paper lagi kena fokus untuk exam minggu depan..
wishh me luck ok untuk last paper..nasib baik la bulad-bulad aje :P



p/s : Nasib baik paper sejarah jep..kalau semua paper? Alahaiiii !!






3 comments:

Fatihah Salleh said...

paper sejarah SPM pown kata bocor gak ~ siot lah sape yg wat cm uw . law betul lah kan , maybe kne repeat . tpi law dorg xnak repeat , maybe graph sejarah tinggi . peribahasa yg sesuai : kerana nila setitik , rosak susu sebelanga ~

~ Cik Pelangi ~ said...

yeahh..akak setuji sangat..nth pe2 ;a dyowg ni kan..pelik btul cmne leh dpt soalan 2..harap2 graph jatuhh la..ada la harapan ckit

maskur makan said...

sukses selalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...