Sunday, 11 December 2011

Segmen: Kaki Wayang nak review blog!






Peace ^_^



Harry Potter Header2


Aku join segmen lagi kali ini..Aku nak blog aku di review sebab aku ni
masih baru dalam bidang blogger dan aku nak naikkan lagi 
traffik aku..mana tahu boleh membantu if aku join
segmen ini kan? :)



Objektif segmen:
  • Berkongsi idea dan pendapat mengenai blog, design dan macam-macam lagi.
  • Sebagai salah satu promosi kepada blog anda secara tak langsung dapat menambah bilangan follower anda.
Kalau you all nak join ini antara syarat-syarat berikut.

1. Sila letakkkan "Segmen: Kaki Wayang nak review blog" sebagai tajuk segmen.
2. Copy header blog ini dan letakkan di dalam entri korang.
3. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen ini. 





4 comments:

Lai Qma said...

cam mnareq..gud luck..
klu rajin nty na j0in jgk lah..hehe

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Haii..join jugak ye, hehe..dr segmen yg sama ni :)

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Haii..join jugak ye, hehe..dr segmen yg sama ni :)

Silent Thinker said...

singgah dr segmen yg sama..
happy blogging yer!

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/12/segmen-kaki-wayang-nak-review-blog.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...