Monday, 27 February 2012

I'm Still A Virgin...You??Hye ^_^Untuk melihat seseorang gadis masih dara atau tidak sememangnya sukar untuk ditentukan. Mungkin hanya individu tu sahaja yang mengetahuinya. Namun masih ada teknik dan rahsia yang tertentu yang dapat membezakan semua ini. Korang tidak perlu melihatnya semasa di malam pertama. Ada beberapa ciri fizikal pada tubuh wanita jika ingin mengetahui sama ada mereka masih mempunyai dara atau pun tidak.1. Dahi
Bagi wanita yang masih dara akan mempunyai dahi yang halus dan licinDan jikatidak suci lagi, maka akan muncul kedutan yang tidak begitu terlihat dansamar-samar. Ciri ini tolong bezakan dengan kedutan kerana usiaKedutan keranasudah tidak perawanterlihat samar-samar dan akan terlihat jelas semasa tertawaatau bercakap.

2Mata
Ciri pertama boleh kita lihat pada matanyaJika wanita yang sudah tidak perawanbahagian bawah kelopak mata terlipat sedikit dan terdapat tanda lebam (hitam)kemerahanAtau ada tambahan garis keriputSedangkan jika masih suci makamatanya cerah berseri.


3. Hidung
Seorang gadis yang masih suci dari jamahan lelaki hidung belangmempunyai cirifizikal pada hidungnyaApa ituiaitu pada hujung hidung terlihat cirikemerah-merahanSedangkan untuk gadis yang sudah tidak perawan akan mempunyai warna merah tapi lebih pucat.

4Pipi
Jika gadis masih perawan maka pipinya akan menggairahkan dan merah segar.Kalau seorang wanita sering dicium kesannya adalah pipinya menjadi tidak merah lagiCiri lain boleh dilihat jika seorang pipi dari wanita tidak perawan terdapat garismelintang yang tidak begitu jelas.

5Telinga
Seorang wanita yang sama sekali belum tersentuh oleh lelaki boleh juga dilihatcirinya pada telingaBagi wanita perawan maka telinganya akan akan nampak halus dan bersihSedangkan telinga pada wanita yang sudah tidak perawan akan menjadi sedikit leperKerana waktu malam sering digigit :)
So, kesimpulannya I'm Still A virgin..You???? :)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...