Monday, 2 January 2012

2012 [ My First Entry ]






Hye ^_^








Sudah masuk hari kedua kita di tahun baru, baru hari ini aku berkesempatan untuk mengupdate blog..bukannya apa, idea tak datang lagi..sebab tu aku xmampu untuk mengupdate kalau idea xdatang2..hehehe..so, macam mana dengan tahun baru ni? korang dah tetapkan matlamat atau azam tak untuk tahun 2012 ni? 


Aku? hahaha..setiap tahun aku berazam, tapi ada yang berjaya dan ada yang gagal..tak semua apa yang kita inginkan kita akan dapat..nak tahu tak apa azam aku tahun ni? meh sini aku bagitahu ok :)


1. Aku berharap agar keputusan STPM aku cemerlang dengan sekurang2 nya mendapat ponter 3.5

2. Aku berharap agar aku dapat sambung study untuk degree pada tahun ini

3. Aku nak menjadi lebih dewasa dan matang

4. Aku nak ubah penampilan aku dan sikap aku yang buruk2 bertukar jadi lebih baik

5. Aku berharap agar hubungan aku dengan si dia pun semakin bahagia

6. Nak kumpul duit buat study dan kahwin..hehehe


Actually banyak lagi..tapi cukuplah ini sahaja yang aku mention ok..hehehe :) 



Happy New Year 2012...
May this year bring peace & Happiness..
Tahun baru dengan semangat & azam yang baru...
Moga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya..Insyallah..^^












4 comments:

amirahyusoff said...

semoga azam akak tercapai ^^

ctie anis said...

smoge trcapai semuenye..amin.. :))

cik nara omey said...

harap akak dapat result yang gempak tau!!amin.

~ Cik Pelangi ~ said...

aminnn..btw thanks semua :) wish me luck ok ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...