Thursday, 26 January 2012

♥ Date With My Love ♥







Hye ^_^


Dah lama rasanya tak update blog aku ni..dah bersawang dah pon..bukan apa, sejak dua menjak ni buzy je..sibuk mengalahkan Perdana Menteri..HAHAHAHA

Kita lupakan pasal benda ni dulu, kita fokus kepada entry kali ni..aku sangat2 happy sebab hari tu baru lepas berjumpa dengan tersayang..siapa? siapa? HAHA mestilah my Encik Bedak Sejuk..bertarikh 21 Januari 2012 aku pergi date dengan dia, kebetulan dia balik ke JB  sebab Chinese New Year..akhirnya dapat juga aku melepaskan rindu yang sudah berombak-ombak ni kat dia..hehehe <3

Mula2 plan dia nak naik train, tapi disebabkan penuh dia terpaksa naik bas untuk datang ke Kluang..maklumlah hari cuti memang ramai orang sampai train pun dah tak muat...dia sampai dekat bus stand pun dalam kul 12 tengah hari macam tu..kesian dia kena tnggu aku dekat sejam lebih untuk amik sebab aku kena tolong mak aku..rasa bersalah terus menghantui sebab memang salah aku biarkan dia tungu lama2 dengan keadaan cuaca yang panas..sorry ye sayang :'(

Date kali ni aku bawa dia untuk jumpa dengan parents aku..aku rasa time tu agak kalut cikit..tak tahu la kenapa..mula2 kami pergi karoke sebab aku da gian nak nyanyi..hehehe...lepas tu ingat plan nak main bowling or tengok wayang, tapi tak jadi sebab rasa kesuntukan masa..dalam pukul 4 lebih macam 2 kami bergerak ke Kluang MAll dan kami singgah ke kedai buku POPULAR..maklumlah dia dapat voucher yg 200 ringit tu kan? so, dia belanja la aku dua buah novel yg sememangnya aku mencari novel tersebut..i love u la <3 hehe


ni novel yang dia belikan untuk aku :



dah lama nak baca, tapi baru kini dapat




novel ni dia suh aku baca


Agak ramai jugak orang ketika itu..agknya semua dapat voucher tu kot..untunglah kan? hahaha..agak lama jugak kami beratur, sampai kaki aku melecit gara2 kasut yang aku pakai time tu...lepas dah membuat bayaran semua, kami pergi makan untuk mengisi perut yang asyik berbunyi dan tekak pun da mula kering..lepas tu dia belikan aku selipar sebab kesian tengok aku dah macam xleh nak jalan sebab kaki aku da melecit..HAHAHA..manja betol la :D dalam pukul 6.30 petang aku hantar dia untuk pulang ke rumah..setiap kali saat kami ingin berpisah, hujan pasti turun seperti tahu isi hati kami yang sedang sedih dan tidak ingin berpisah..tapi apakan daya, dia kena balik jugak sebab dia kena pulang ke Penang untuk meneruskan pengajian akhir dia di sana..tapi sebelum berpisah dia berikan aku CHANCE dan aku berikan dia HOPE sampai setiap hari buat aku jadi makin rindu, sayang, angau dan cinta kat dia :)


Thanks my dear for everything <3 :) sorry sangat2 pasal hari tu...I know that's my fault...sorry sangat2 ok :) lepas ni kita jumpa lagi ok..dua bulan lebih dari sekarang..counting the day..hehehe..sayang u sangat taw!!!





2 comments:

fatin amalina husna said...

huk3..bestnya jmpa2 cmnie..

~ Cik Pelangi ~ said...

best2 mmg best..tapi indu kot :'(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...