Tuesday, 10 January 2012

Lupakan Cinta Yang Lama Dan Terima Cinta Yang Baru ♥






Peace ^_^v



Tetiba aku nak share satu lagu yang memang aku minat suatu ketika dahulu..dan aku pasti ada diantara korang juga yang turut meminati lagu tersebut..lagu apakah? lagu yang aku maksudkan ialah lagu Jangan Bilang Tidak by Ayushita dan Raffi Ahmad...bila difikirkan dah lama jugak la aku tak dengar lagu ni..aku bagi sekali ok video lagi ni :)









ku pernah punya cinta namun kini ku sedang suka kamu
cintaku dulu telah kubuang jauh kini ku ingin kamu

ku pernah menyendiri di sini ku akan terasa sepi
walaupun bibir penuh gelak tawa namun hatiku sepi


jangan bilang tidak bila kita belum mencuba
siapa yang tahu akan sama hatimu dan juga hatiku


banyak yang bercinta bertahun-tahun putus juga
kuharapkan dengan dirimu walaupun singkat pendekatan
cinta kita kan abadi



sesiapa yang baru lepas putus cinta..kecewa/dikecewakan..janganlah sedih sangat..rilex sudeyy..tp andai kata ada cinta baru yang datang..korang terima tak?

kalau bagi aku la..ape salahnya kita cuba terima ..mungkin dialah yang kita cari selama ni..mungkin. jadi cinta yang lama ni walau betapa kita amat sayangkan cinta yang lama pls.tolongla lupakan .kenapa masih kenangkan orang yang tak ingat kat kita.betul tak? life must go on..


p/s: cinta bertahun-tahun pun tak tentu lagi akan kekal sampai ke akhir hayat ..







1 comment:

Zamani84 said...

setuju sgt ayat terakhir tu.. Jodoh tu rahsia Allah :)

bw here.. jemputlah ke blog Zam ;) & kalau sudi, jmput follow sekali ('',)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...