Tuesday, 10 January 2012

Bila Pasangan Merajuk :'(






Hye ^_^






Ada tak pasangan korang yang suka sangat merajuk? Sebenarnya pasangan korang merajuk mungkin ada beberapa sebab. pertama, dia saja nak tarik perhatian korang. kedua, saja mengada. ketiga saja suka-suka.hobi la katakan. sekarang ni aku just nak cakap pasangan merajuk sebab mahukan perhatian. 


mungkin korang tak sedar yang korang selalu abaikan dia. busy kerja ke..busy buat assignment ke..busy meeting ke..busy dating dengan perempuan lain ke.....errr..huhu...

so cara dia nak luahkan ketidakpuasan hati dia tu dengan cara merajuk! ye! merajuk ni senang je. tapi nak memujuk tu ..pandai-pandai ler...

so..tak boleh merajuk la ni?

boleh tapi biarla berpada-pada. merajuk jangan lama-lama. bukan dapat ape pun kan. 

"menyampahnya..dah takde kerja lain agaknya.siang malam nak merajuk"
"fed up nya dengan dia ni..single lagi bagus"

jangan jadikan merajuk ni punca korang dan si dia bergaduh. bergaduh dan akhirnya putuslah sebuah hubungan. sia-sia je kan hubungan tu! so dalam berhubungan perlulah sentiasa positif dan insyaAllah hubungan kita akan berkekalan..insyaAllah..


p/s: pesanan untuk diri sendiri jugak..ngeee ~ ^_^









3 comments:

tiaLAURENN said...

haha . tiada dahh tempat nak me-rajuk2 ni . hehe . take note !

#doakan tia 11A spm . amin

FOLLOW

Cik Aya said...

my bf selaloo sgt majuk..kdg2 i yg tensen..huhu

ainulaqma said...

hik2. terasa. kite selalu jugak merajuk sian die kene pujuk. but skrg nk berubah lah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...