Sunday, 6 May 2012

1st Giveaway By Iena Eliena







Hye ^_^







Nak join? Klik Sini ok :)


Tarikh Tutup : 7 Jun 2012


Nak tag :

SallyCik Nur dan Mira





4 comments:

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
btw good luck dear:)

Mrs.BuduBilis said...

BW sini. done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Jaja Sutera said...

salam..hai..saya Jaja..datang dari segmen yg sama.. :)
dah follow awak..jom follow saye balik.. ^^,
mari same2 meramaikan followers (!) hehe..
jempot ke blog Jaja.. :)

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...