Monday, 28 May 2012

segmen : Follower Pilihan Aisyah Humaira'







Hye ^_^



Aku nak join segmen yang kedua pulak untuk malam ni :)






Kalau korang nak join singgah la ke blog Cik Niera


Tarikh Tutup : 22 Jun 2012










13 comments:

::CIK LYNN:: said...

slmt bsegmen..=)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

selamat bersegmen darling

aisyah humaira' said...

terima kasih sudi join..
terjah peserta lain di >> http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

Pecinta pink^^ said...

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

jia creatifelt said...

Salam kenal=) dari segmen yg sama
Segmen : Follower Pilihan Niera

Fara Chew said...

dr segmen yg sama...

http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Yaya said...

dari segmen yang sama
jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah BW sini dari segmen yang sama... jom dtg blog sy n follow kalau belum. i done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

kekapas berceloteh said...

done folow! 1090

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.htm

putri=) said...

Sggh dr segmen yg sme.. (:
http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

!em@ GurLz said...

hye...
dr segmen yg sme ^^
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Farie singgah dekat sini , datang ke blog Farie jugak yea , kalau sudi follow lah dan inform Farie yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...