Saturday, 26 May 2012

Hope Dan Chances :)







Hye ^_^



Bila dah duduk depan lappy je ni, tangan ni asyik gatal je nak menaip. Lagipun aku tengah bosan ni sementara nak tunggu my sweet love, Encik Bedak Sejuk pulang dari kerja ( lambatnya nak pukul 11 )


Mesti korang terfikir2 apa maksud tajuk entry aku kali ni. Hope dan Chances. Kalau di translatekan dalam bahasa melayu membawa maksud Harapan dan peluang. Apa kena mengenanya kan? hehe. Relax la, jangan la muka tu serius sangat, ce senyum sikit :) hehehe


Sebenarnya Hope dan Chances adalah perfume kegemaran aku dengan Encik Bedak Sejuk. hehehe. Aku pakai Hope dan dia pulak pakai Chances. Memang ada chemistry kan kami berdua? ( jangan jeles pulak taw! ) hahaha.



Ni perfume aku





Dia punya perfume


Ini antara salah satu perfume favourite kitaorang. Hari tu dia pergi ke angsana sebab nak cari perfume Chances ni, tapi tak jumpa. Lastly, dia pergi beli perfume jenama lain. Aku tak biasa sebenarnya kalau dia pakai bau lain, macam tak masuk aje sebab aku dah biasa dengan bau Chances ni dan sememangnya bau dia memang best la ( nagada2 je kan? ). 





Ni la perfume yang dia beli


Memang susah sebenarnya nak jumpa perfume Chances ni. Bukan semua tempat ada, tak macam aku punya Hope, mana2 tempat ada jual. Aku pernah jugak carik Chances ni dekat Watsons, Guardians dan macam2 lagi la tapi tak ada. Sama la macam yang terjadi dekat sayang aku ni. Carik2 tak jumpa last2 beli perfume lain! grrrrrr ( apa pon xboley )


Tapi akhirnya, demi aku dia sanggup jugak mencari perfume tu dekat Mydin dan ternyata perfume tu ada dekat situ. Ciskek! dekat Mydin jugak ada jual ( nasib tempat aku tak ada Mydin ). Korang boleh baca entry beliau yang ini --->> Secret..Secret..Secret


Dengan suka hati dan gembiranya aku, dapat jugak aku bau Chances bila date dengan dia nanti. hahaha. gatal! tapi perfume tu khas dia pakai untuk aku sorang je, bila nk pergi mana2 je dia boleh pakai yang lain. hehehe. Tapi yang paling aku tak puas hati harga perfume yang kitaorang pakai ni harga dia jauh berbeza dengan Mydin. Ternyata Mydin lagi murah dan lepasni aku beli dekat situ jela suruh beliau belikan. muehehehe


P/S : He give me chances, I give him hope :)





4 comments:

athirah said...

amboi2...best r ada pkwe eh...kawin la cepat2 ye..;)

yayahnasake said...

UNTUNGNYA !!!

SWEET couple :D

::CIK LYNN:: said...

cik lynn pn pkai silky girl tp yg loving you...=)

Anonymous said...

Hengatkan da kawin.. q

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...