Friday, 18 May 2012

segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS







Hye ^_^




Hari ni nak join lagi segmen yang dibuat oleh Cik Ainie pulak :)


Nama blogger : Cik Pelangi
Target follower : Kalau boleh nak 4000 orang. boleh ke? hehe




Tarikh Tutup : 31 Mei 2012


Nak tag :

Encik Bedak Sejuk

Fariz

Eira





14 comments:

Fariz Reza said...

omak kau terkejut lagu kat blog (X_X)

heheh okey nnti FR jengah (^_^)

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

suda lama follow sini..terima kasih sudi join..wahh..follower hampir cecah 1k ,,kire untung lerr..terus kan usaha yek!

aien said...

singgah dri " segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS"
done follow u :)

Liyana Jasmi said...

Dah follow... Datang dari segmen yg sama...
http://liyanajasmi.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme ^_^

Zaidalifah Hussin said...

Salam...

dr segmen AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS blogwalking & follow sini...

jom follow back :

http://kumahuitu.blogspot.com

NinaChocotaz said...

datang dari segmen yang same... http://zatochoc.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

cнιզ иιƉα [T.O.P] said...

dri segmen yg same...da follow cni! :D follow blik ea..tq! :D 1014#

http://lolipop-x-chocolics.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Hαиα Mιи; said...

Blogwalking dari segmen yang sama, dah follow yang ke #1017 :D

Maya said...

Dtg dari segmen yang sama. Good luck dalam mencapai target awk tu. hee. :D Jom lah dtg ke blog Maya pulak !

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Sakura Aihana said...

dari segemn yg sama
jmptlh ke blog hana
http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Dini ✿ said...

hye ,bw sini dan dari segmen yg sama :)

syafiqah said...

hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Aifa Annyss Farhana said...

hi, tumpang melancong kat blog ni jap and follow. mind to follow back? oh, ya, dari segmen sama.



http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...