Thursday, 21 June 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA








Hye ^_^



BEN ASHAARI


Siapa yang nak  join bolehla Klik Sini ok. Tapi kalau nak join sampai jam 11 malam je tau :) Cepat2 sebelum terlambat.


Blog yang aku suka baca? Mestilah blog tu banyak info yang menarik dan bermanfaat untuk si pembaca. Selain itu, blog tersebut mestilah kemas, teratur dan cepat loading. Even blog diorang simple, tapi ini memudahkan orang lain untuk membaca entry mereka dan sering blogwalking dekat blog mereka. Lagi satu, aku suka baca blog yang santai dan mempunyai gaya penulisan yang mudah untuk difahami dan tidak terlalu merumitkan.





19 comments:

Michelle Hopell said...

selamat bersegmen ^______^

Cik Nur said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)


http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim said...

hi pka join jugak..
jom singgah blog pka nak,,??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Nieza singgah dari segmen yang sama..betul2 cepat loading itu yang penting! ^^

zanairin said...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

deno said...

dari segmen yg sama! jom!:)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Pecinta pink^^ said...

salam.wah betul tu..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak said...

singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

Ayuni Yusop said...

salam perkenalan!
datang dari segmen yang sama!
done follow!^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

p/s:happy berblogging!

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

singgah dr segmen yg sama sambil follow :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura said...

golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...