Saturday, 29 October 2011

Segmen: Jom Join Bloglist Lighta Shadowee!





Hye..kali ni aku di poke oleh ehem2...
tak lain x bukan iaitu Encik Bedak Sejuk <3
Beliau invite aku untuk join segmen yang terbaru, iaitu korang boleh baca tajuk 
entry di atas ok :)



Jom Join Bloglist Lighta Shadowee (September - November 2011)


Korang berminat nak join segmen nie? If korang minat, mcm bese la
klik banner kat atas itu ok :)

Segmen ini baik sebelum 25.11.2011 tapi lagi cepat lagi bagus sebab lagi awal you all join lagi awal lah blog you all akan di list kan di blog beliau =)

Aku nak ajak ShafikaEycha dan Cik Diana untuk join segmen nie :)




2 comments:

Ahmad Hisyam said...

Bloglist dah diupdate! Thanks sudi join ;)
light|shadow

Cik Diana said...

thanks 4 the tag.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...