Wednesday, 26 October 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!









Serba serbi mengenai owner :

> Nur Diyana bt Md Rauzi
> 19 Tahun
> 5 Ogos 1992
> Kluang, Johor
> Adik beradik 5 orang ( anak yang sulong )
> Pelajar form 6 yang akan ambil STPM tahun ini
> Seorang yang peramah, friendly dan gila-gila

Kenapa owner buat blog ?

> Sebab nak luahkan perasaan dalam blog
> Dapat kenal dengan ramai orang
> I consider blog as my diary

Siapa orang yang telah menarik owner untuk menceburkan diri dalam dunia blog ?

> Someone yang sangat2 special dalam hidup saya, iaitu Encik Bedak Sejuk
> He's my boyfriend <3










12 comments:

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

~ Cik Pelangi ~ said...

owhhh...ok2 :) da singgah n follow sekali..keep it up also dear :)

wanie wonek said...

hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

yana sopian said...

aii..
salam pkenalan..
cik yana singgah sini..
dari segmen yg sme..
n da follow pon..
jejalan laa kt blog cik yana yee..

http://honeymiaka91.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

fieda said...

Datang sini nak kenal2 rakan blogger..
Happy blogging...:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

masz amysya said...

follow cnie dri segmen yg same si cantik:)

Marina said...

marina datang serbu blog ni dari segmen lyssa...salam perkenalan...

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...