Sunday, 30 October 2011

Tag Again And Again !





Hye semua =)
Korang semua tengah buat apa?? buat kuih ke? hehe
Ok ! kali nie aku di tag oleh Cik Bella dgn soalan2 yang WAJIB aku jawab
Dy cakap da xleh nak mengelak..so, bagi memnuhi hasrat beliau
biar aku jawab semua soalan yang diajukan :)


1. Siapa nama atok korang ?
- Hj sarani bin Jayoh ( belah mak ) dan Othman bin Hayun ( belah ayah )

2. Korang jujur tak dengan kekasih korang tu ?
- HAHAHA...of course la JUJUR..

3. Kalau ada sahabat korang tikam korang dari belakang apa korang nak buat ?
- Emm..mayb lupakan aje..I can forgive, but I cannot forget apa yg dy da buat

4. Lagu jiwang apa yang menjadi pilihan korang ?
- Bnyak, salah satunya Kisah Hati, Di saat aku mencintaimu dan My heart will go on

5. Lesen kereta dgn lesen motor, agak2 mana korang nak amek dulu ?
- Dua2 da ad lesen..dulu amek lesen saing2

6. Percutian ke England atau New York, mana korang nak pergi ?
- Rasa2 nye nak pergi England la..hehehe

7. Nombor apa yang korang rasa paling korang suka 1-9 ?
- Nombor 6 dan 8

8. Henset apa yang korang tengah guna sekarang nie ?
- Sony Ericsson

9. Korang skrang ni kuliah/kerja/sekolah/penganggur ?
- Hehe..still sekolah lagi ( Form 6 )

10. Binatang apa yang korang paling takut ?
- Haha..takut kucing lorh..aku akan lari bila kucing datang dekat kat aku..
siap terlompat2 lagi..xsenonoh pnya perangai..hehe

11. Korang lebih suka emas ke silver ?
- Of course la emas


Selesai sudah menjawab soalan..HUH ! penat-penat ! =)
thanks dear for the tag..segala soalan da dijawab ok
~ arigato ~
wink2 :)





4 comments:

Encik Bedak Sejuk said...

Ish cucu Othman ni, Eh silap Cucu Hj Sarani. ...eh Cucu Othman! hahaha

alalala guraw2. nanti kite tinggal kat England ae Bie, nak tengok bola hari2 ley g stanford bridge... :D

errr...6 and 8? tapi i lagi suke 7 kot... ~(-.-)~

~ Cik Pelangi ~ said...

hahahaha...ok2 :) nnti bie teman ea tgk bola smbil cuci mata kat sna :P

6 and 8 2 ad mksud..paham2 jela ea :) hehe

Epul said...

Walamak, siap melompat bila kucing dtg! haha. aku paling trauma dgn kucing kursp.. pehh.. dulu penah kucing kurap gesek2 dekat akuuuu... ergghh, ngeri memikirkan balik. haha

bella ichinary said...

haha, okey dear ! thank sbb sudi jwp.. uhuhu~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...