Sunday, 30 October 2011

Wah, akhirnye kne Tag lg nie !





Hye !
Aduhai ! akhirnya aku kena tag lagi dgn soalan2 nie
aku di tag oleh Cik Debab kali nie
tapi nak mnjawab nie ad rules dy taw !
Jom kite terjah apa rules dy =)



about me :

1. Masih study lagi dan akan ambil STPM tahun ni.

2. Aku orangnya simple person, tak bnyak kerenah..tapi sometimes ad jgak kerenahnya..hehe

3. Anak sulong daripada lima beradik..kak long nie, bukan kak yong..hahaha

4. Aku suka warna pink, merah dan biru <3

5. Aku paling xsuka dengan kucing..xtau la npe, da mmg sejak azali lagi

6. Seorang yang kuat makan, pantang lapar ckit msti carik mknn kt dapur..lau tgah malam tue suka menyelongkar dapur..tapi badan tetap maintain, ssh nak naik

7. Seorang yang happy go lucky, friendly, gila2, cool, manja, kelakar dan baik..hehehe

8. Suka sangat tengok drama korea seperti My Girl, Princess Hour and so on..

9. Seorang yang kuat berangan ! hehe

10. Aku akan berfacebook dan berblogging setiap hari..mmg aktiviti WAJIB !

11. Seorang kekasih yang setia..chewahh !!

Ini soalan yang ditanya oleh beliau :)
____________________________

1. Nama penuh ?
- Nur Diyana bt Md Rauzi

2. Umur ?
- 19 Tahun

3. Ada bf / gf ?
- Mestilah ada

4. Suka makan apa ?
- Nasi paprik, chicken chop dan ABC

5. Guna phone apa ? siapa bagi ?
- Sony Ericsson..ayah yang bagi

6. Birthday pernah dapat apa ?
- macam2 pernah dapat..contohnya jam, bear, tapi yg paling special dapat bantal DOMO

7. Jenis lappy korang apa ?
- Acer

8. Kawan baik ? mentioned kan nama :)
- Alia dan Ayu

9. Pernah tak suka kat orang yang xpernah sukakan korang ?
- Emm...pernah..tapi dlu cinta monyet ^^ hehe

10. Ada kucing x ? nama apa ?
- Tak ada sbb xsuka kucing n takut ngn kucing

11. Best x belog ? pendapat korang ?
- Best sangat2..sbb dapat kenal dgn ramai orang


HUH !! penat2 aku menjawab soalan yang ditanyakan
da macam artis plak ^-^
ok la..thanks dear for the tag <3
Lain kali tanya lagi :P
hehe



Soalan saya :

1. Apa maksud nama korang ?

2. Suka muzik jenis apa ?

3. Artis favourite korang sape ?

4. Korang suka berangan x? berangan pasal apa ?

5. Suka drama Korea ke Jepun ?

6. Suka lelaki/perempuan yg cmne ?

7. Korang ada habit x? apa habit korang ?

8. Ada bg/ gf x? berapa lama da bercinta ?

9. Berapa jam dalam 1 hari korang ber FB n ber Blog ?

10. Percutian idaman korang kat mana ? dengan siapa ?

11. List kan 5 perkara tentang saya..apa2 sahaja

tag them =)
_________

1. http://saniwitque4ever.blogspot.com/
2. http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/
3. http://akubudakterpinggir.blogspot.com/
4. http://bemywishwand.blogspot.com/
5. http://iena-devo.blogspot.com/
6. http://lyanakancang94.blogspot.com/
7. http://www.ikaqua.blogspot.com/
8. http://eiraakayoh87.blogspot.com
9. http://lyanakancang94.blogspot.com/
10. http://qistinaolivia.blogspot.com/
11. http://cacha-winkwink.blogspot.com/






 





3 comments:

Miss Eiza said...

rajinnye die men tag2..

Miss Eiza said...

rajinnye die men tag2..

Miss Eiza said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...